пʼятницю, 8 березня 2024 р.

Інтелектуальна гра"Знаний- незнаний Шевченко"



У суботу, 9 березня, виповнюється 210 років від дня народження найвідомішого українського поета Тараса Шевченка. Тарас Григорович Шевченко – неперевершений світоч української культури, геніальний поет, художник, мислитель, відомий не лише в Україні, але й у всьому світі. Він піднісся до вершин людського духу, вселюдської любові, бо був великим патріотом України, заповідав нам любити свій народ, плекати свою культуру.

  8 березня  сільський бібліотекар та учитель української л-ри  Токач І.М провели інтелектуальну гру " Знаний - незнаний Шевченко"  між учнями 8 класу. Звучали різноманітні факти з біографії великого Кобзаря, кросворди,ребуси, пазли,молодь користувалась гаджетами для швидкого вирішення завданнь, що було для них дуже цікаво. Ознайомилися з книжково-ілюстративною виставкою «Сяє геній Кобзаря,мов у темряві зоря». 

Минуло багато років з дня народження Т.Г. Шевченка – славного сина українського народу, але й сьогодні, як живий, говорить він із своїми нащадками. Його слово і сьогодні  живе між нами.

Не забуваємо заповіт Тараса: Борітеся – поборете! Віримо в Збройні Сили України! Віримо та чекаємо на Перемогу!









Немає коментарів:

Дописати коментар