неділя, 23 жовтня 2022 р.

"Осінній затишок з книжкою"

 

"Неповторні барви осені"

Красива осінь вишиває клени 

Червоним, жовтим, срібним, золотим. 

А листя просить: – 

Виший нас зеленим! 

Ми ще побудем, 

 Ліна Костенко. 

Згасло веселе спекотне сонечко і жовтень став повноправним господарем у природі. Лише вдень пригріває воно немов нагадуючи про літо,а вранці та ввечері відчувається прохолодний подих осені. Поля відпочивають після тривалої та виснажливої праці,а садки уже подарували багатий урожай своїм дбайливим господарям.        

Навкруги – тиша,тільки ледве чути шелест різнобарвного килиму листя,що поволі опадає від найменшого подиху вітру дерев та кущів.Усе це і є ознаками найпрекраснішої пори року,оспіваної поетами,композиторами та художниками – золотої осені. 

Прийшло свято жовтокосої красуні Осені і в бібліотеку с.Новоселиця,тому й була організова виставка дитячих робіт на тему «Золота осінь». На виставці були представлені такі роботи,як: дитячі малюнки,квіткові композиції,кумедні вироби. Для маленьких користувачів книгозбірні бібліотекар підготувала цікаву та пізнавальну тематичну виставку «Осінній затишок з книгою», що створює затишну осінню атмосферу та манить у дивовижний світ книги.Діти з цікавістю розглядали поробки з природничих матеріалів,відгадували загадки на осінню тематику, називали прикмети осені. Щиро вдячні вихователям дитячого садочку "Ялинка" за співпрацю.







Немає коментарів:

Дописати коментар